Photopills review

    Bé. Doncs aviat farà un mes que tinc ľ aplicació per a fotògrafs Photopills.

   

    Quines han estat les meves impressions?

   

    Doncs així per començar us puc dir que si no toqueu la fotografia de paisatge, o nocturna (podria apurar una mica i incloure la macrofotografia), es una aplicació de la que podreu prescindir. No per res,  però simplement la infrautilitzarieu i trigarieu a amortitzar els 10 € de la llicència. Si per contra sou  uns enamorats del paisatge i/o nocturna i llarga exposició,  no podeu deixar de si mes no, provar-la tot i que em penso que no hi ha la versió trial.

 

    Ara em direu que hi ha aplicacions  gratuïtes que fan el mateix. Doncs si... és cert... Però per separat. Jo vaig substituir fins a 3 diferents, i juntes, no eren tan complertes. No trobareu una aplicació gratuïta que us ensenyi la trajectòria de la via làctea, o que us calculi el rastre que deixarà els estels o el temps màxim d' exposició si les voleu estàtiques. Si a mes tingues en comte la realitat augmentada serien 4 aplicacions les substituïdes.

 

    Un defecte que li trobo, i imagino que serà tècnicament irresoluble, es que si no tens sensor magnètic per la brúixola, la realitat augmentada no funciona, però és completament operativa en la resta de funcions, i planificar en 2d també es prou fàcil de fer, i necessari si no estàs al lloc de la foto. 

 

    En quant a la facilitat en la utilització, no trobo que hagi estat particularment complicada,  això sí, requerint consultar de tant en  quant la web del desenvolupadors per a esbrinar part del funcionament. Crec que el millor consell que us puc donar es que la trastegeu, toqueu i poseu a prova tant com pugueu per començar a dominar-la.

 

    El llistat de càmeres que es pot triar per poder treballar amb ella es interminable i dubto que tingueu problemes per localitzar la vostre i si no la trobeu de ben segur el desenvolupador us la crearà si li dieu. 

 

    Una gran opció de Photopills es poder planificar les fotos que voleu fer i guardar les planificacions enlloc de només les ubicacions. 

 

    A més de les planificacions,  te taules d' hiperfocals, profunditats de camp, càlcul de reciprocitat, dades del sol i la lluna, càlcul per a fer time lapse, per si vols els estels estàtics o si vols un rastre d' estels concret etc.

    

    A continuació poso unes quantes fotos de l' aplicació.

 

 

    I bé? Que en penseu? Ja la teniu o esteu pensant comprar-la? Que us ha sorprès més? O que no enteneu o no sabeu fer anar? Deixeu els vostres dubtes i comentaris al final de la pàgina! 

 Utilitats photopills
Utilitats photopills
Vista del planificador
Vista del planificador
Taula d' hiperfocals
Taula d' hiperfocals
Horari events solars
Horari events solars
Estels estàtics amb o sense tenir en  comte la declinació dels estels
Estels estàtics amb o sense tenir en comte la declinació dels estels
Planificacions, punts d' interès i configuració
Planificacions, punts d' interès i configuració