Desembalant el llibre "El Fotografo en la noche"

 
    Bé senyors, ja hi torno a ser per aquí.

    Ja se que aquestes coses, es fan quan et gastes un dineral en una càmera, un IPhone etc, però jo, soc mes cutre. Jo us ensenyaré el desembalatge del meu exemplar del llibre "El Fotografo en la noche" de Mario Rubio.

    Així per començar, el paquet ve dins d' un sobre d' una coneguda agencia de transports, ben precintat.

    Quan per fi, aconsegueixes trencar el precinte de la ditxosa bosseta, arribes fins el llibre. Aquest a mes, ve completament embolicat de plàstic de bombolles, pel que si el llibre, no et resulta prou interessant, doncs, sempre pots rebentar les bombolletes.

    Un cop has pogut treure les tires de precinte i les bombolletes, arribes ja per fi al llibre. El primer que et trobes es una sobrecoberta impresa amb una imatge de l' autor del llibre, a color, protegint les tapes del llibre, que així per començar, te les tapes dures.

    És al començar a manipular el llibre, que et dones conta de la qualitat del paper amb que s' han imprès les pagines interiors, naturalment amb totes les imatges, a color. Les dades EXIF de totes i cada una de les imatges, també son incloses, així com les coordenades de les fotos de paisatges.


    El llibre a mes, inclou codis QR amb enllaços a les aplicacions o eines etc que ens va recomanant o explicant. 

    A més, tant si el compreu als cursos, com online, si ho demaneu, us arribarà signat pel mateix Mario.

    En resum, un llibre amb força qualitat tant en els materials, com en els continguts, i recomanable als aficionats a la fotografia nocturna.